Merker du ingen fremgang på treningen?

Kroppen er et vanedyr, og et smart sådan. Gjør vi det samme hver gang vi tar på oss treningstøyet er det ikke bare kjedelig, men det gir oss heller ingen progresjon. Ta på joggeskoene er ikke det samme som at man må ut å jogge…  Gjør noe morsomt, gjør noe nytt. Vær litt leken og nysgjerrig.

Pushe puls og blodsmak i munnen er ikke ensbetydende med trening. Vi vil ha en funksjonell kropp som gjør at vi kan være aktiv selv når vi går av med pensjon. Fysisk aktivitet er stikkordet. Invisterer vi i fysisk aktivitet invisterer vi også i god helse. Og husk at en tur i fjellet, en rolig sykkeltur i skog og mark, eller en søndags tur med kjæresten er også fysisk aktivitet.

For meg er variasjon viktig. Jeg kjeder meg og kommer fort ut av rytmen om jeg trener det sammen hver gang. Nå har jeg introdusert svømming i min treningshverdag. Og for meg er det en perfekt start på dagen å bruke hele kroppen uten å ha blodsmak i munnen…

Introduser noe nytt i din treningshverdag og du vil garantert få en positiv opplevelse.