Mer om meg


Anne B.WJeg er opptatt av alt som kan få deg, meg , gammel og ung til å ha et friskt og innholdsrikt liv. Og med dette så mener jeg at «hodet må være på plass» , en form for aktivitet bør være en del av hverdagen og at kosthold har større betydning enn vi kanskje tror. Med egne erfaringer og utfordringer i forhold til matintoleranse er dette et område jeg er spesielt opptatt av.

Med deltagelse i årets sesong av 71 grader nord har jeg fått utfordret meg selv både mentalt og fysisk. Og har med dette fått en ekstra påminnelse på at det er mye god fysisk og mental trening som kan kombineres med ordene utendørs og natur.
Så med andre ord; Kosthold, aktivitet og tilstedeværelse er mine grunnstener.

Med DoItNow ønsker jeg at disse forholdene tilpasses DIN hverdag og tid.

Faglig bakgrunn:
Kurs gjennom Norges Idrettshøyskole; Kosthold & ernæring, Ernæringsveileder, Fitness grunnkurs, Aktivitet & helse, Gruppetreningsinstruktør. Sertifisert Personlig trener gjennom Akademi For Personlig Trener (AFPT).

Jobber som instruktør og Personlig trener hos Barry`s Bootcamp i Oslo. I tillegg jobber jeg som spinning – og styrkeinstruktør hos Aktivitetshuset Staals i Strømmen.

< Tilbake til forrige side