Privatperson

Kjenner du deg igjen?

Mandag til fredag, dagene løper av gårde og vi snur en ny side i kalenderen. Hektiske morgener med barn som skal i barnehage og skole, matpakke som skal smøres og en frokost som inntas før vi løper hver til vårt. Barn som overfaller kjøleskapet med en gang de kommer hjem fra skolen, middag som skal lages og lekser som skal gjøres. Kjøre, hente, handle, lage mat rydde, vaske…

Uansett om du er en travel forelder, forretningsmann/kvinne, eller kjenner en ungdom/student som trenger gode rutiner i hverdagen – DoItNow gir deg noen gode verktøy.

Pris fra kr 890,- (90 min)
- Kostholdsveiledning
- Hjelp til balanse i hverdagen, utarbeidelse av struktur, matplan og oppfølging
Pris kr 2400,-
Har du bestemt deg for å gjøre en endring? Start med en DoItNow uke. Dette er ingen quickfix, men en uke som gir deg en kickstart på vei mot varige endringer tilpasset din hverdag. Inkluderer 2 samtaler, kostholdsveiledning ,daglig oppfølging gjennom hele uken , verktøy og rutiner som tilpasses din hverdag.
Kjenner du noen som trenger en positiv endring? Gi bort et gavekort da, vel!
Med en-til-en trening vil jeg være din treningspartner som effektivt hjelper deg å nå dine mål. Så enten du vil ha hjelp til å komme i gang med gode treningsrutiner eller ønsker hjelp til å nå spesifikke mål er dette en god investering.
Dette er gøy, effektivt og utfordrende - på dine premisser!

Priser:
1 time790,-
5 timer3600,-
10 timer6900,-
20 timer12400,-
Dette er for deg som vil trene sammen med en venn, venninne, nabo eller kjæresten. Samtidig som dere får treningsveiledning av en PT kan dere motivere og pushe hverandre underveis.

Priser:
1 time 1000,-
5 timer 4500,-
10 timer 8600,-
20 timer 16000,-